3 PRODUKTY K ZÁKLADNÉMU MAKEUPU OD KRASOTIKA.SK

by - marca 12, 2017

Pekné nedeľné podvečer! Ako trávite tento oddychový deň vy? Ja som sa rozhodla, že konečne znovu napíšem článok, keďže ten posledný som pridala pred asi pred týždňom. Konkrétne dnes som pre Vás pripravila takú menšiu ochutnávku 3 kozmetických produktov zo stránky krasotika.sk, ktoré som mala možnosť vyskúšať. Aby som bol presná ako prvé je to matný lesk na rúž, ceruzka na obočie a farba na líčka. Produkty som spojila dohromady a pomocou nich som vytvorila zaujímavý makeup.
Tekutý matný rúž, vždy som túžila nejaký vlastniť a aj keď už nejaké doma mám, tento z Krasotiky od Sleek Makeup ma veľmi potešil. V prvom rade som si obľúbila veľmi pekné balenie a ako druhé som sa zamilovala do tej farby. Síce nie som s ružovými odtieňmi na mojich perách kamarátka, táto farba na mňa pôsobí skôr ako odtieň hnedej. Vďaka dobre konzistencii sa na pery nanáša naozaj jednoducho a po zaschnutí robí dokonalý matný finish. Ak Vás tento rúž zaujal, nájdete ho presne TU v ďalších odtieňoch. 

Ako druhý produkt nasleduje lícenka v gélovej konzistencii. Priznám sa, že som lícenku doteraz vôbec nepoužívala, no musím to zmeniť. Získala si moje srdce farbou, pretože to nieje tá pravá lícenka ružovej farby ale skôr sa ťahá do oranžová čo pôsobí na tvári sviežejšie a živšie. Pri nanášaní si dám menšie množstvo a rozotriem rovnomerne prstami. Avšak, keď na Vás táto oranžová farby nepôsobí prirodzene nájdete TU taktiež ďalšie dva odtiene. 
Ceruzka na obočie, tá sa proste hodí vždy. Musím povedať, že na prvý pohľad sa mi zdalo, že ceruzka nebude dostatočne silno farbiť, no opak je pravdou. Ceruzka má výbornú pigmentáciu. Čo sa týka farby, ja som bola skôr zvyknutá na tmavší odtieň ceruzky ale kedže moje obočie je docela bledé, myslím, že mi aj táto farba celkom ide. Veľké plus je aj malá kefka, ktorá sa nachádza na vrchnáku ceruzky - nie na každej ceruzke sa to nachádza. Kto má tmavšie obočie si môže túto ceruzku tiež zaobstarať, pretože je aj v čiernej farbe. A poviem Vám tá cena stojí zato.  LINK
Ešte raz by som chcela poďakovať stránke Krasotika.sk, že začali so mnou spolupracovať.
A čo hovoríte na výsledný look?

You May Also Like

19 komentárov

  1. Výrobky jsou skvělé a líčení se ti velmi povedlo. Líbí se mi tužka na obočí, to je výrobek, bez kterého se neobejdu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som si pred pár dňami objednala z krasotiky :) Krásny look :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie rúže od Sleeku by som chcela vyskúšať, vyzerajú super :) Z Krasotiky som si kúpila veci na Interbeauty.
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzeráš super, veľmi ti to svedčí :) Ten rúž je krásnej farby! <3

    N A S K L E E

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mně tam chybí v tom základu teda korektor, bez něj ani ránu :D Líbí se mi výsledný look, obočí je hezky přirozené a zároveň skvěle upravené, tak to mám ráda taky.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásny makeup, tekutý rúž mám tiež a je super. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  7. velmi ti to pristane:) ten tekuty ruž na pery mam ale akosi mi vadi lebo z vnutra pier sa ako keby olupuje a nechcem to jesť tak ho ani nepoužívam

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Líčenie veľmi pekné :) Tá lícenka vyzerá veľmi zaujímavo, taýto koncept lícenky som ešte neskúšala :)

    Ardnaxela

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Look je skvělý jako vždy :) Moc se mi líbí ta rtěnka, má dokonalý odstín ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Líčení je krásné, moc se mi líbí barva rtěnky :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásne fotky! :) Všetky produkty vyzerajú skvelo, no najviac ma zaujal ten tekutý rúž, má nádhernú farbu a celá kozmetika ti veľmi pristane

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ačkoliv nemám matné odstíny moc ráda, tahle se mi moc líbí, ten odstín je krásný :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tu tvářenku od Sleeku už chci také dlouho vyzkoušet! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Matné tekuté rtěnky od Sleeku mě lákají, ale už jich mám tolik, že už mi to přijde zbytečné. V mém srdci stále zůstávají ty od Milani, na ty opravdu nedám dopustit.
    Gelovou konzistenci u tvářenek jsem ještě nezkoušela a ani mě to neláká - zůstanu u pudrových produktů.
    Hezký článek!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Koupila jsem si tu samou rtěnku a jednu dobu ji nosila neustále, ale bohužel jsme si ji zapomněla v Čr a sbalila si sebou od Sleeku odstín Vino Tinto, která mi moc k mým ošoupaným svetrům nejde:D

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram