NAMAĽUJ MA

by - januára 22, 2017

Nová typ článkov, ktorý sme vymysleli s mojou kamarátkou, pretože ma veľmi rada maľuje a chcela sa s tým niekde prezentovať, preto aj celý tento článok písala ONA! Mali ste už možnosť stretnúť sa s ňou v jednom článku a to je TENTO ak si ho pamätáte.
Dnešný článok bude trochu netradičný, lebo ho nepíše Alexander, ale Nátalia - jej kamarátka. Dohodli sme sa, že spolu urobíme článok s názvom Namaľuj ma. Tak som namaľovala:D Look bude ladený do tmavších odtieňov fialovej, ružovej a červenej. Toto líčenie je vhodné napríklad na ples, ak máte šaty v podobných farbách, prípadne by sa dalo použiť aj na nejaké valentínske rande, ak Vášmu partnerovi nevadia odtlačky od rúžu. Ak sa Vám to pozdáva určite pokračujte v čítaní a nechajte sa inšpirovať.

 Na tvár som ako prvú naniesla primer od Catrice - Prime and Fine, ktorý by mal vyplniť póry aby sa zabránilo nejakým nedostatkom. Túto funkciu až tak dobre nespĺňa, ale makeup určite na konci ukáže lepšie ako keby ste ho nepoužili vôbec. Ďalej som trošku vykontúrovala tvár tým, že pod oči som naniesla 2 korektory od Essence - jeden v odtieni 01 a druhý 02. Lícne kosti a čelo som zvýraznila bronzerom od W7 Honolulu. Opäť som použila korektor, tentokrát pod kontúry lícnych kostí, ale tak, aby to nemalo nejaké ostré čiary, ktoré by na tvári nevyzerali pekne. Všetky lícenky z paletky od NYX som zmiešala a vytvorila tým jednu ktorú som jemne naniesla na líčka. Na dokončenie som naniesla rozjasňovače opäť z paletky od NYX a znovu som zmiešala všetky.

 Ako druhé nasledovalo obočie, ktoré som zafixovala fixačným voskom v pere. Tvar aký som chcela som vykreslila ceruzkou značky Miss Sporty v odtieni black. Podkreslila som ho ceruzkou z Pupy, ktorú som hubkou rozmazala do stratena. Na záver som ho ešte raz zafixovala, ale teraz to bol gél na obočie Make me brow od Essence.
Najpracnejšou časťou boli jednoznačne oči. Po celom viečku som z paletky Classic Nudes naniesla najbledšiu farbu (bledožltá), aby sa mi ostatné tiene ľahšie rozmazávali. Potom som začala s prechodovými farbami, ktoré som blendovacími štetcami rozmazala po celom záhybe a okraji oka. Všetky tieňe, o ktorých budem teraz hovoriť sú z paletky Butt Naked od NYX. Takže ako úplne prvý a základný bol hnedý (na fotke ten pod zeleným), na ktorý som použila najväčší štetec. S trochu menším štetcom som do tejto farby primiešala tieň, ktorý je úplne vľavo hore ale ten uz som neťahala až tak vysoko. Ako posledný prechodový som použila tien, ktorý je v druhom rade tiež úplne vľavo. Tento je tak trochu do modra takže som nechcela, aby ho bolo veľa preto som len jemne naniesla na záhyb oka a trochu ho vykreslila najploskejším štetcom aký som našla. Na záver som ho ešte poriadne rozmazala aby to vyzeralo všetko akoby jednoliato. Na celé pohyblivé viečko som použila tieň opäť z paletky od NYX, ktorý je v strede úplne dole a prstom som ho "vcapkala" na cele pohyblivé viečko. Vrstvila som ho až dokým to nemalo farbu, akú som chcela docieliť. Linku som urobila tekutou očnou linkou od Catrice - neviem, či je vo viacerých odtieňoch, ak áno tak ja som používala čierny. Keď bola linka hotová, najmenším štetcom som nanášala čierny tieň z paletky Smokey Glow od Catrice od okraja oka asi po jeho stred cez záhyb až pokým nesplynul s linkou. Všetko, čo by mohlo na konci vyzerať zle som rozmazala. Na spodnú časť oka som dala najtmavší fialový tieň z palety Rose Gold znova od Catrice a čiernu ceruzku z Pupy. Okraj oka som prejasnila rozjasňovačom a tým boli oči hotové! 
Na záver sú už len ústa, na ktoré som naniesla zmatňujúci rúž od NYX, v takej bordovej až ružovej farbe. Na dokonalé orámovanie sme použili ceruzku na ústa od Essence v podobnom odtieni. Čo hovoríte na výsledok ?
Dúfam, že sa Vám článok páčil, čo by ste povedali na viac takýchto článkov ? 

You May Also Like

15 komentárov

  1. Nápad s článkom je super a líčenie taktiež. Moc sa vám to vydarilo :) Určite viac takýchto článkov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělý nápad, souhlasím! a moc ti to sluší!!!!! hlavně ta rtěnka je boží BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásně sladěné líčení, dobrý nápad s článkem, klidně ať je častěji :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jé, to se Vám povedlo! Krásné líčení! :) Btw. krásný odstín rtěnky!
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Opravdu ti to moc sluší a ta rtěnka je jednoduše skvělá.

    estervalcharova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já se prostě malovat neumím a obdivuju všechny kočky, co to dovedou, moc ti to sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. nalíčila ťa veľmi pekne a kľudne aj viac takýchto článkov :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Kamoška je ozaj šikovná, líčenie sa jej veľmi vydarilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veľmi pekné líčenie, pristane ti to a naozaj vyzeráš super. Kamoška je šikovná :)

    NITA-NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jéj, aká si krásna :) článok je super, líčenie sa podarilo. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Naprosto super nápad! Hrozně ti to sluší a tvoje kamarádka je opravdu šikovná :)
    www.head-up-baby.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dobře pojatý článek, určitě bych si ráda přečetla znovu něco podobného a v líčení se inspirovala. Moc pěkné barvičky :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram