MENŠÍ JANUÁROVÝ HAUL

by - januára 29, 2017

Ahooj. A už zase je tu nedeľa, ja som si ešte asi ani nestihla všimnúť že je víkend. Ide to všetko veľmi rýchlo, niekedy by som fakt chcela aspoň na chvíľu zastaviť čas a trochu si vydýchnuť. Viem, že sa to nedá, preto so si povedala, že si svoj život aspoň trochu organizovať aby som si na všetko našla čas a nič nezmeškala, či už rodinu alebo kamarátov..
Keďže som Vám písala v predchádzajúcom článku, že budem mať ťažký týždeň tak Vám článok píšem ešte teraz, pretože zajtra mám ešte prax a nemusím sa učiť.

Ako prvé sú tu tieto topánky, ktoré som si hneď na prvý pohľad zamilovala. A v deň ako mi prišiel e-mail že na topankovo.sk je poštovné zadarmo, v sekunde som rozklikla odkaz a nakupovala. Balík mi prišiel dva dni po objednávke. Poviem Vám ale, že si musím na ne trošku zvyknúť, kedže vpredu nemajú žiadnu platformu a sú veľmi vysoké. No ja proste milujem topánky na vysokom podpätku.
Tri knihy spolu. To je presne pre mňa. Síce som ich dostala ešte ne Vianoce, nestihla som ich ešte prečítať, pretože mám niečo rozčítané. No hneď ako dočítam sa do nich pustím a už sa veľmi teším. Film som už videla a ten ma bavil, takže dúfam, že kniha bude ešte lepšia
Ja mám vždy, keď sa obliekam problém, že nemám tričká. Podľa mamy ich mám toľko, že by som mohla polku predať a stále by som ich mala dosť. No ja si to nemyslím, preto som si musela v Trnave kúpiť aspoň ďalšie dve. A keďže už sa nám zima za chvíľu skončí ( už by mohla ), dobre tak ešte nie ale aj tak som si kúpila dve tričká s krátkym rukávom. Jedno NERD som našla v obchode House. Veľmi sa mi páčil strih trička a hlavne nieje čierne. A keď už hovorím o čiernej toto tričko som si musela kúpiť, ten nápis na ňom si učaroval. Vidím to čierno - Czarno to widze
Úžasne rifle, ktoré som našla v obchode Stradivarius mi sedia priam dokonale. Sú elastické a zapasujú presne na vašu postavu. Plus sa mi páči zakončenie pretože sú len tak odstrihnuté a nie zašité. Listové kabelka sa mi vždy hodí a možno aj k topánkam, ktoré ste videli vyššie. Vybíjaný detail kabelku pekne oživil a pridal jej šmrnc.
Blížime sa ku koncu a tým sú košele. Vďaka týmto dvom košelám si určite kúpim aj ďalšie. Taká klasika čierna a biela, ktoré sú ľahko kombinovateľné k všetkému možnému. Jedna dlhšia, ktorú som kúpila v Reserved je voľnejšia a o trochu neformálna. Druhá basic biela je slušná až nato, že je trochu priesvitná, preto pod ňu asi budem nosiť nejaké tielko alebo môžno aj nie. Uvidíme :D
Čo hovoríte na nové vecičky, ktorú u mňa pribudli ?

You May Also Like

25 komentárov

  1. prenádherné veci! :3 úplne som sa zamilovala do tých topánok <3
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Topánky na opätku, tie milujem aj ja, takže to nebudem ani komentovať, tie sú užasné. Mne sa páči tá čierna blúzka, tiež som po nej pokukovala v reserved a nakoniec som ju tam nechala, čo ma teraz dosť mrzi. A tie knižky - závisť! <3 xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné věci si pořídila. A ty boty! Do těch jsem se teda taky zamilovala. A jak ještě mají ty střapce, to je nádhera :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné věci! Ty boty jsou naprosto božské, ale jak se znám, byli by položené v botníku a já bych se v nich promenádovala max v pokoji.:D
    To černé tričko asi nutně potřebuju! :D
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné, mám taky chuť nakupovat, už jen dnes, když jsme viděla krásné botičky v CCC :D ♥ Hodně se mi líbí boty, i když sama podpatky téměř nenosím a košile, ty mám moc ráda, na všecky způsoby. Divergence je prý super, pokud je to to, co si myslím :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty boty jsou vražené :O Jsou perfektní!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tyy boty by pro mě nebyly :D ale jinak krásné věci :)

    JANNIEBEL

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ty boty jsou nádherné, miluji podpadky a košile super, též můj oblíbený kousek v šatníku :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Líbí se mi úplně všechno, ale nejvíce boty a psaníčko! Krásné fotky mimochodem :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Skvelé kúsky,tie topánky sú pre mňa až privysoké a ja by som sa v nich zabila,ale tebe určite pristanú 😊

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Botky jsou úžasné, já bych se na nich zabila :D
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krása a jednoduchost, moc pěkné kousky ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Hrozně se mi líbí ty košile, opravdu moc pěkné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Rifle sú mega krásne a tiež aj tie tričká s krátkym rukávam.. milujem tie originálne nápisy ♥ aj ja si už hrozne prajem aby bola konečne jar ♥

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Krásne kúsky :) Tie topánky sú top :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Topánky sú krásne, pre mňa strašne vysoké. Knihy sú určite lepšie než filmy. Podľa môjho názoru je to jedna z tých sérií, ktorá by buď mala ostať iba knihami alebo by sa režisér filmov nemal toľko opúšťať. Nebudem viac prezrádzať ani naznačovať, ale som zvedavá, čo na knižky povieš.. Určite mi daj nejako vedieť tvoj názor :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Topánky sú krásne, mám veľmi podobné, ale nemajú strapce a rada ich nosím! Knižky z tejto série som nečítala, no videla som filmy a ako je vždy zvykom, knižku sú oveľa lepšie ako filmy :) Nedávno som si aj ja kúpila rifle a milujem ich! Aj košele sú krásne :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Tie topánky sú úplne dokonalé, tiež som milovník vysokých opätkov :) A aj tie košele sú naozaj veľmi pekné :) Ja už dlhšie zháňam nejakú peknú elegantnú košeľu, tie tvoje vyzerajú naozaj pekne :)

    Ardnaxela

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Krásné věci :), Divergenci, Rezistenci i Alianci jsem četla a jsou to skvělé knihy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Knihy jsem četla a jsou úžasné. Tak snad se budou líbit i tobě. A ty boty jsou top!

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Takové články mám ráda, ale vždy mám po nich chuť ještě víc nakupovat:D Moc pěkné věci! Nejvíce mě zaujaly košile.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram