KOZMETICKÁ SADA PUPA MILANO

by - januára 16, 2017

Zdravím Vás tento pondelkový večer. Dnes som mala celkom rušný deň, keďže som mala prax v kúpeloch obedy aj večere tak len teraz o ôsmej som sa dostala domov. Mala som síce poobede 3-hodinovú pauzu a išla som domov ale musela som sa učiť na písomku zo Slovenčiny. Doteraz som  to ešte nepochopila a ani ma to nebaví, ale povedala som si, že sa do toho pôjdem ešte pozrieť.

Dnes som sa rozhodla, že Vám napíšem trošku oneskorene o vianočnom darčeku, ktorý som dostala. Bola to kozmetická sada od značky Pupa Milano. Túto značku mám veľmi rada, myslím si, že majú veľmi kvalitne produkty, no niekedy aj trošku drahšie ako iné značky. Ale tak za kvalitu si treba priplatiť. Takže, nachádza sa tu kozmetická taštička, špirála a tri ceruzky rôznych farbách na oči.

Kozmetická taška mi učarovala hneď na prvý pohľad. Výrazná červená spolu so zlatou k sebe úžasne pasovali. Taška je z príjemného materiálu, je trošku menšia ale na cestovanie ako stvorená. Ja som si do nej nabalila kozmetiku keď som išla ku krstnej alebo niekde preč nie nadlho a v pohode sa do nej zmestilo všetko. Nesmiem zabudnúť na zips na ktorom je zlatá korunka s nápisom PUPA v strede. Tá je fakt roztomilá.
V taške bola pribalená aj špirála Pupa Vamp. Musím priznať, že špirála necháva mihalnice krásne predĺžené a zahustené - teda aspoň mne. Špirála Vám zaručí zvodný pohľad a dramatický efekt. Na kefku sa nenaberá príliš veľa farby, takže sa s ňou dobre maľuje. Mihalnice nezlepuje ale predlžuje. Je dostupná v šiestich rôznych farbách : čierna, hnedá, tmavo a bledo-modrá, fialová ale aj tyrkysová. Ja si síce nejako neviem predstaviť riasy v týchto zaujímavých farbách, môžno ešte v ten hnedej. Cena tiež nieje nejaká zdrvujúca 8,90€ 
Ako posledné sú tu tri kajalové ceruzky na oči vo farbách hnedá, čierna a krémová. Ceruzky sú veľmi mäkké takže, sa s nimi ľahko kreslí. Taktiež ak chcete sa dajú krásne rozmazať dostratena. Mne sa najviac na ceruzkách páči ich pigmentácia. Môžete ich nájsť v 60-tich rôznych prevedeniach. Každá jedna stojí 5,90€ 

U mňa je najviac používaná asi krémová, pretože si ju nanášam pod obočie namiesto korektoru - určite ľahšie sa mi podkresluje obočie ceruzkou ako štetcom. Čiernu ceruzku použijem akurát tak, keď skúšam nejaké nové tmavé líčenie, pretože inak ceruzku nenosím vôbec. A hnedú, ešte som nesprišla na čo by som ju mohla použiť ale možno, že aj na hnedú linku na oko.
Páčili sa Vám moje Pupa výrobky? Vlastníte aj vy nejaké, ak áno tak mi určite napíšte do komentárov nejaké typy na novú kozmetiku.

You May Also Like

15 komentárov

  1. Taštička je krásná :) Tužky vypadají dobře, sama mám raději měkčí a hodně pigmentované.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Pupy mám konturovací paletku, a je moc dobrá , tak by se mi něco dalšího od této značky určitě líbilo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Pupy zatím nic nevlastním ale určitě ráda něco vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som si vždy myslela, aká je Pupa nehorázne drahá, a nechodila som tam vôbec...potom som si tam kúpila jeden matný rúž na pery a odvtedy tam chodím pozerať pravidelne :) nemajú až také vysoké ceny, ani tieto tvoje produkty nie sú nič hrozné :) navyše vyzerajú veľmi kvalitne :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi rada používam hnedú a bielu ceruzku, nakoľko som veľmi bledá a tak hnedá na mne vyzerá oveľa lepšie ako čierna

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja mám Pupu celkom rada, ale zatiaľ som od nej mala asi len laky a lesky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne sa najviac pozdáva tá riasenka, vyzerá výborne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To jsi dostala krásný dárek. Od Pupy mám jen lak na nehty. Sháněla jsem všude možně světle modrý lak, který by se mi líbil a našla jsem ho právě až u Pupy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tá svetlá ceruzka vyzerá super! :) ja mam od nich doma veci an nechty a sú skvelé!! :)
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Od Pupy mám akurát lak na nechty, ktorý som mala možno raz :D Ale stále obdivujem u spolužiačky matný rúž.
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja som spokojná s ich púdrami, tienmi a lakmi, viac som zatiaľ neskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. O značke som už počula, no ešte som nemala možnosť ju vyskúšať :) Produkty vyzerajú úplne super :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Od pupy som tho zatial vela neskusala, ale kamoska chvalila spiralu a dalsia zasa mala od nich perfektny dlhotrvajuci ruz, takze si mozno nieco od nich tiez kupim :)
    http://lifeinpicturesbylu.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Pupa produkty mám celkom rada, no momentálne od nich doma nič nemám. Tvoja sada vyzerá pekne. Samotná taštička je fakt super.

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram