NYX PALETKA BUTT NACKED

by - januára 01, 2017

Juchúú! Ďalší rok prešiel a na ďalší sa môžeme tešiť. Ja som veľmi spokojná a som rada, za to ako dopadol. Zo všetkého čo som v roku 2016 zažila som si vždy niečo zobrala, naučila alebo poučila. Ja Vám do Nového roku 2017 prajem hlavne veľa zdravia a lásky aby ste sa tešili z každého nového dňa a zážitkov, ktoré vám prinesie. Moje predsavzatie na tento rok je stať sa lepšou verziou samej seba vo všetkých smeroch. A čo vy dali ste si do nového roku nejaké podobné predsavzatie alebo ciele ?



 A teraz už zase trošku k téme a dnešnému článku. Nedávno som od krstnej dostala taký skorší darček ( k zajtrajším meninám ) paletku od NYX. Paleta ma zaujala hneď na prvý pohľad, tie farby sú presne to čo ja potrebujem. Nachádza sa tu presne 15 farebných odtieňov kde sa striedajú buď veľmi svetlé farby alebo naopak dosť tmavé. Paletka je dostupná ešte v jednej variante ale mne sa táto zapáčila vďaka teplejším a zemitejším odtieňom. Ďalšie plus je veľké a praktické zrkadlo, ktoré sa nachádza v palete spolu s dvomi aplikátormi. 
 Spodná časť palety sa dá vytiahnuť a vybehne na Vás sada troch rozjasňovačov a štyri farby na líčka. Hneď ako som zbadala tie rozjasňovače vedela som, že paleta musí byť moja. Sú v troch rôznych odtieňoch a to jeden do zlata, do ružovo-zlata a jeden do strieborna. Už dlho som mala v pláne kúpiť si nejaký, pretože doteraz som používala len bieli, ktorý bol taktiež výborný. A farby na líčka? Tými sa predsa nedá nikdy nič pokaziť a vždy sa zídu. 

You May Also Like

17 komentárov

  1. Aj tebe všetko dobré v novom roku! Mojim predsavzatím je robiť všetko naplno a spoliehať sa viac na svoj "šiesty" zmysel! :D paletka je úžasná tiež ju okukujem už nejakú dobu haha :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletka je krásná, také mám ráda takové barvy ♥ Jinak do Nového roku Ti přeji spoustu úspěchů, splněných snů a přání, zdraví a štěstí ♥ Předsevzetí mám jedno, a to změnit vše, co se mi nezdá správné. Děkuji mockrát za přízeň v roce 2016 ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wau krásna paletka !! :)) A prajem ti šťastný nový rok ! :)

    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Prajem ti všetko dobré v novom roku :) A tá paletka je krásna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak takáto paletka by potešila aj mňa, tiene sú v nádherným zemitých farbách, také ja zbožňujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta paletka je nádherná.
    Ano, pár cílů jsem si dala.
    Šťastný Nový rok.♥
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Paletka vypadá perfektně!
    Krásný nový rok i tobě! ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Paletka je moc pěkná, určitě se na ní podívám až budu mít po ruce obchod NYX. Moc se mi líbí skladba barev a to že má v sobě i tvářenky, to se mi líbí moc neboť to šetří místo.
    Tobě přeji také krásný rok :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tá paletka je super :) páči sa mi že má dve "poschodia" :) aj keď tie lícenky by som prijala trošku v teplejších farbách :) ale našla by som si :)
    inak krásne predsavzatie si si dala, lepšie sa to napísať ani nedalo :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  10. krásna paletka..nepohŕdla by som ňou :) farby sú ozaj krásne :))

    BeautyMuffin

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Paletka je fakt nádherná!
    Štastný nový rok, nech sa Ti darí :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Skvělá paletka, má moc krásné barvy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. DO
    KO
    NA

    paletka !!! Ani som nevedela že NYX má takéto skvosty :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram