FAKTY O MNE Z OBLASTI BEAUTY #2

by - januára 12, 2017

Dnes sa Vám hlásim s ďalším článkom, v ktorom by som chcela napísať druhú časť článku fakty o mne z oblasti beauty. Zase Vám zhrniem nejaké tie fakty, prípadne veci ktoré mám rada a naopak nemôžem používať. Beauty kategóriu mám veľmi rada a všetko čo je s ňou spojené - či už je to telová, pleťová ale aj dekoratívna kozmetika. Od nového roku by som sa chcela trošku viac venovať práve tejto téme, ktorá je pre mňa veľmi dôležitá a zaujímavá.

  1. Milujem sprchové gély. Som na nich prim závislá a vždy keď idem do drogérie si musím kúpiť aspoň jeden. Na stolíku ich mám už dosť veľkú kopu a niektoré som ešte ani nepoužila len som ich v obchode ovoňala a musela som ho mať. Najviac sa mi páčia vône značky Balea. Za tú cenu sa oplatia a ja ich mám teda veľmi rada.
  2. Doteraz som nenašla bronzer, ktorý by mi bol na lícach vidieť a aj by mi pasoval k pleti. Raz mi moja kamarátka poradila aby som si kúpila tmavý makeup, pretože aj ona ho niekedy používala. Najprv som si to nevedela prestaviť, ale teraz si to nemôžem vynachváliť. Veľmi dobrá vec, používam ho dodnes.
  3. Ako som písala aj v spomínanom článku časť1, moje mihalnice sa mi nedajú dobre namaľovať. Jedna slečna mi napísala pod článok aby som skúsila Ricinový olej. Používam ho asi 2 mesiace a riasy sa mi zahustili a videla som určite pokrok. Keďže predtým som mala umelé mihalnice, ktoré mi moje vlastné úplne zničili, olej všetko napravil.
  4. Kupujem veci aj keď som neminula tie ktoré mám doma. Ala dala som si do nového roku taký záväzok, že nekúpim niečo z drogérie pokiaľ to mám ešte doma. No zatiaľ sa mi to nejako nedarí.
  5. Ešte som neprišla na chuť lícenkám. U mňa v kozmetickom stolíku sa ich niekoľko nájde no nepoužívam ich. Príde mi to, že mám na tvári už strašne veľa vrstiev keď si dám aj makeup a aj bronzer a ešte k tomu líca ? Nie, to už nie.


Veľmi dúfam, že Vás môj článok aspoň trošku zaujal a aj moje makeup-diela. Tá prvá je ešte ako tak normálna fotka, no na druhej ma jeden deň napadlo, že by som sa mohla skúpiť "namaľovať" na chlapa a takto to dopadlo.Vyzerám trochu žensky. 

You May Also Like

21 komentárov

  1. Tá tvoje premena je fantastická... Inak, s bronzerom to mám podobne :D


    Flung out of space

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Líčení úplně super, moc ti sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem za tip s ricínovým olejom, musím to vyskúšať, kedže nosím umelé mihalničky no nedávno som absolvovala operáciu očí a mihlanice nebudem pravdepodobne nejaký ten čas môcť dopĺnať. :) Inak články tohoto typu mám veľmi rada! a taktiež ďakujem za milý komentár na blogu. xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  4. na mě je to moc silné líčení, ale tobě to sluší :)
    JANNIEBEL

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wau,pozerám že či si tú druhú fotku dala omylom alebo čo :D ale to si naozaj ty? skvelá premena! :)
    Pozývam ťa aj na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. :D tá premena na chlapa je super...a ricínový olej je najlepší na mihálnice a aj na oboči, ak treba aby opäť dorástlo.

    Inak ďakujem za milý komentár ;)

    NITA-NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj Alex! :) Jakožto mého pravidelného čtenáře mám povinnost Ti oznámit, že můj blog přesídlil na jinou adresu! :) Více informací zjistíš na blogu původním - www.coffeewithdominique.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super článok aj fakty :). Všimla som si,že na tej fotke máš naozaj úchvatné líčenie očí :3 ..neskutočne sa mi páči.A vec čo máme spoločnú je asi to,že aj ja milujem sprcháče od balei ..nedávno som kupovala kamarátke malinový a vonial totálne božsky :) .

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Skvělé aj by jsem se v tvých faktech našla. Sprchové gely Balea miluji. A dlouho jsem hledala bronzer, který by mi sedl a nakonec jsem našla čokoládový od TF je úžasný :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja jsem spoko s bronzerem od theBalm :) zkus se podívat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Normálne som ťa na tom druhom obrázku nespoznala..:O wau.. a ani ja som ešte lícenkam neprišla na chuť.. :/

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Pěkný článek, taky se teď snažím nekupovat kosmetiku, kterou mám doma do zásoby a nejsem schopná ji spotřebovat, hlavně co se týče třeba takových balzámů na rty, ty bych si kupovala pořád, ale nikdy žádný snad nespotřebuju :D
    LOVELY IMPERFECTIONS

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Lícenky taktiež veľmi nemusím. Super článok!

    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Pekny clanok :), ricinovy olej som pouzivala aj ja na tvar....boze ta chyba-mal rovnake ucinky ako na mihalnice, totiz to, uz nikdy viac
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Zaujímavé fakty :) Ja používam normálny bronzer od značky NYC Cosmetics a zatiaľ som spokojná :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Toto líčenie je naozaj veľmi odvážne a pekné. Veľmi si ma ním očarila

    OdpovedaťOdstrániť
  17. premena fakt skvelá..:) s bronzérmi je to ťažko..a ja som mala dlho pocit,že mi žiadny nepristane :)

    BeautyMuffin

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Moc povedené líčení :).. Také jsem blázen do sprchových gelů :D chápu tvou závislost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Tak schválne, kolko sprcháčov máš momentálne doma? :-D Ja ich mám tiež rada, a momentálne mám zásobu asi na celý rok, nejakých 12 kusov :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram