PARFUMYLACNO.SK RECENZIA

by - januára 09, 2017

Ahoj, dnes sa Vám znova hlásim, ale troška po dlhšej dobre, no neviem ani prečo. Asi sa to nuž aj Vám niekedy stalo, že ste proste nevedeli a nemali ani chuť o čom písať. A presne toto sa stalo tento týždeň mne. Avšak dnes som sa to už chystala zmeniť, keďže zachvíľku nám začína škola a vtedy už nebudem mať naozaj toľko času pretože ide polrok a musím to zvládnuť čo najlepšie.

Teraz už by som pomaly prešla k dnešnému článku a to o parfúme zo stránky parfumylacno.sk. Neviem, či ste mali možnosť stretnúť sa s touto stránkou ale mňa celkom Zaujala a to už len samotným logom " platím za vôňu, nie za značku". V skratke sú to parfúmy FM Group - lacné parfúmy, vo vysokej kvalite. Všetkým ale zaujíma či ide o napodobeniny alebo rôzne alernatívy pre značkové parfúmy. Na toto nevedia presne odpovedať ale aj tal sa pustíme do toho.  Parfúmy FM Group nemajú žiadnu súvislosť s inými známymi značkami. Páči sa mi že, keďže nemajú žiadnu súvislosť s inými značkami pri každom výrobku je že "Nezamieňajte s ... ( napr. Dior, Chanel...). Je to hlavne preto aby sa ľudia nemýlili a aby vedeli, že na stránke sú len FM parfúmy.
Takže FM Group parfúmy su originálne produkty a nemajú noč spoliočné s inými značkami.
Z tejto stránky mi prišla ponuka na otestovanie a zrecenzovanie jedného z ich parfúmov. Mala som ich veľmi veľa na výber, no ja som si nechala poradiť a hlavne sa prekvapiť aký druh vône mi príde domov. Keď balíček prišiel vôňa bola zabalená v peknej krabičke a bola som príjemne prekvapená keď som zistila že je to vôňa Green tee, ktorý ja tak strašne milujem. Je veľmi jemná a je to presne taká to vôňa, ktorá nikdy nič nepokazí a vy sa s ňou cítite veľmi príjemne. Veľmi sa mi páči aj samotný vzhľad parfúmu, ktorý je minimalistický ale aj tak zaujímavý.
K parfúmu bola pribalená ešte aj táto malička vzorka s číslom 24. Ten kto má rád škoricu by si ju určite zamiloval, no ja som presný opak a škoricu nemôžem ani cítiť - hlavne vôňu jablko škorica na to som alergická. No hovorím každý sme iný - sto ľudí, sto chutí.
Dúfam, že sa Vám dnešná recenzia páčila, vrelo odporúčam. Sú to lacné parfúmy vo vysokej kvalite. Táto stránka vznikla aby si rôzne vrstvy ľudí mohli dovoliť aj drahšie parfúmy.

You May Also Like

9 komentárov

  1. Ešte som sa so stránkou nestretla, ale parfém vyzerá fajn :) Páči sa mi flakon :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. majú naozaj kvalitné parfumy so skvelou výdržou :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dakujem za tip .. v budúcnosti si možno zadovážim parfém práve odtial ,pretože sú na ňu fajne ohlasy. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super tip :) určitě se bude někdy hodit

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vůni green tea mám taky moc ráda a určitě by mi voněla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám pocit, že mi na nich vybehla reklama na FB, ale nejako som sa tým nezaoberala. A toto je asi prvá recenzia, ktorú na nich čítam.
    Ale podľa fotiek súdim, že pôjde o napodobeniny, keď majú ešte presne vypísané čísla a názvy drahých parfumov :D
    Ja osobne si na značku nepotrpím, ale je cítiť rozdiel medzi fejkovými parfumami a tými pravými.
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ešte som o tejto stránke nepočula ale vyzerá to veľmi zaujímavo :)) a ten flakónik je prenádherný!
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tuto stránku neznám, ale vypadá dobře. Nejsem zastánce příliš přezdobených flakonů, zajímá mne, to co je uvnitř :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Green Tea je nádherná vôňa, mám doma aj originál a som z nej nadšená :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram