BRAZÍLSKY KERATÍN OD COCOCHOCO

by - júla 16, 2017

Prajem pekný deň, žienky moje! Dúfam, že si teplé, slnečné a hlavne voľné prázdninové dni užívate naplno. Ja môžem povedať, že určite áno, aj keď niektoré dni neboli až také letné ako som si predstavovala, ale aj také treba.

Slniečko žiari a na moje ako aj Vaše vlasy je toho tepla až priveľa. Preto som sa rozhodla otestovať brazílsky keratín, ktorý Vaše vlasy ošetruje, dodáva lesk a vlasy vyrovnáva. Keratín je vlastne prírodná látka, ktorá vlasy regeneruje a vracia im pôvodnú, zdravú podobu. Keratín chráni Vaše vlasy pred vlhkom, suchom, mrazom a pod. a môže sa aplikovať na rôzne typy vlasov, aj na chemicky upravované. Zakúpiť ho môžete TU
Dvakrát umyte vlasy čistiacim šampónom (používa sa, len pred aplikáciou keratínu), opláchnite a osušte.
Fénujte vlasy úplne do sucha.
Keratín nanášajte štetcom 1 cm od korienkov (neaplikujte priamo na pokožku hlavy) a potom vlasy rozčešte jemným hrebeňom, aby sa keratín naniesol rovnomerne a aby vo vlasoch nezostávalo jeho prebytočné množstvo.
Po 10 minútach vlasy vyfénujte, kým budú úplne suché.
Pomocou keramickej žehličky 220 - 230 ° C začnite vyrovnávať vlasy. Pre dokonalý výsledok opakujte 7 až 12-krát.
Až po 3 dňoch vlasy umyte, najlepšie bezsulfátovým šampónom, ktorý predlžuje výsledok keratínu vo vlasoch.(Ak sa vlasy namočia, alebo zvlnia v priebehu 3 dní, vysušte ich fénom a vyžehlite)

Pred samotnou aplikáciou keratínu je potrebné vlasy umyť čistiacim šampónom, ktorý bol v mojom testovacom balíčku taktiež pribalený a vy ho nájdete na stránke Cocochocokeratin. Odstraňuje všetky usadené nečistoty a podľa mňa príjemne vonia.
Odfotila som Vám vlásky, aj keď som už mala nanesený keratín. Môžem povedať, že aplikácia je veľmi jednoduchá, mňa len trošku nachvíľku zaštípali oči pri aplikovaní ale hneď som otvorila balkón bolo všetko v poriadku. Po troch dňoch si vlasy umyjete vlasy bezsulfátovým šampónom, (nájdeš ho tu) ktorý nevysúša vlasovú pokožku a nespôsobuje jej podráždenie. Toto bolo pre mňa asi najťažšie, pretože ja si umývam vlasy častejšie a ešte som čítala, že by mali byť tie dni vlasy rozpustené a nenamáhané, čo bolo tiež v teplejších dňoch ťažšie.
Nakoniec Vám ešte pripájam jednu fotografiu vlasov po vyskúšaní keratínu. Ja môžem povedať, že som ho skúšala prvýkrát, nikdy som nemala možnosť alebo som ani o tom nejako nepremýšľala, že by som to skúsila, pretože mi moje vlasy pripadala dostatočne zdravé, ale ukázalo sa že nie dostatočne. Po použití sú vlasy jemné ako páperie. Za mňa jedno veľké ÁNO.



You May Also Like

13 komentárov

  1. Rozdíl před a po se mi dost líbí. Už jsem o keratinu přemýšlela, ale zatím jsem se neodhodlala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dosiahla si skvely výsledok, skutočne krásne a zdravé vlasy. Ja mám veľmi jemné vlasy a neviem či by mi to urobilo na ne dobre, ale mala som masku na vlasy s keratinom a tie vlasy boli skutočne také rovné a poddajné... skutočne skvelé a prvý krát vidím tzv "echt" keratin aj na niekom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Keratin jsem zkoušela a mně to narovnalo vlasy max po tom vyžehlení. Ale měla jsem jinou značku:)
    JANNIEBEL

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wow, vyzerá to fakt geniálne! Vlásky sú také zdravšie, živšie .. myslím že aj moje by potrebovali takéto znovuzrodenie po tom excesívnom farbení!

    www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem z ošetření byla dost zklamaná, ten efekt bohužel moc dlouho nevydrží ...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzerá to veľmi zaujímavo :) Ja však na vlasy radšej používam čiste prírodné veci a olejčeky, potom sú super aj bez takýchto procedúr :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Čožeee?? :O tie vlasy máš nádherné! A produkt vyzerá tiež peckovo...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vyzerá to naozaj skvelo! :) ja na vlasy používam zasa pred umytím kokosový olej a tiež sú potom veľmi vyživené. :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já osbně objednávám přes www.cocohoco.sk a super mají skvělé ceny a vždy mi poradí co a jak :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram