EVENT - RAŇAJKY S MARY KAY

by - apríla 20, 2017

Raňajky s Mary Kay! Pri pozeraní emailov som bola veľmi prekvapená, že som dostala pozvánku na raňajky so značkou Mary Kay, kde som mala možnosť spoznať ostatné blogerky, ktoré som poznala zatiaľ len vďaka blogu. Ale spoznala som tam dokonca aj Katku, ktorú som doposiaľ poznala len prostredníctvom emailu. Musím sa priznať, že to bola v poradí moja druhá akcia ( prvá bola Palacinky s Fabulous, ktoré som si taktiež veľmi užila a už sa teším na ďalšie), ale pokojne by som na takéto akcie chodila aj každý deň.

Hneď ráno som sa stretla so Sajou, pretože sme sa dohodli, že pôjdeme spolu ( btw sme spolužiačky ). Vo vlaku sme sa snažili zistiť, kde sa Ave Café nachádza, avšak keď sa mám to nepodarilo dali sme sa dokopy s ďalšími skvelými blogerkami - Betty a Suzzie. Po nie až tak náročnom hľadaní sme kaviarničku našli, ale keďže sme mali ešte chvíľku čas zastavili sme sa v Subway na kávičku. 
Okolo 10:00 kedy sa aj raňajky mali začať sme sa dostavili na miesto. Skvelí ľudia z Mary Kay nás hneď srdečne privítali, dostali sme balíčky a čo ma úplne zaujalo bolo, že sme dostali menovky, kde sme si každá napísali svoje meno/prezývku aby sme sa mohli bližšie spoznať. Priestory vyzerali naozaj reprezentatívne a útulne zároveň. S dievčatami sme si išli nájsť miesto na sedenie a čakali sme na zvyšné blogerky. 

Nastala oficiálna časť eventu, kde nám začali prestavovať novinky, ktoré zahŕňali napríklad toaletnú vodu eau so cute, ktorá nesmierne krásne vôňala a ten samotný design bol strašne rozkošný. Presne aj podľa tohto názvu sme mali navrhnutý dress code "ó, si tak rozkošná". A ja keďže mám plný šatník čiernej som musela niečo vymyslieť ale tak myslím si, že modré rifle, biele tričko a červený kabát nebola najhoršia voľba. 

Trošku som odbočila od témy a preto naspäť k novinkám. Ďalší produkt, ktorý som si odniesla domov bola hĺbkovo čistiaca maska s aktívnym uhlím. Maska je určená na všetky typy pleti čo je veľmi výhodné a má veľmi peknú vôňu. V tejto rade sa nachádzajú ešte ďalšie 4 prípravky na čistenie pleti ako napríklad sérum na čistenie pórov, lokálny krém na pleť so sklonom na akné, čistiaci gél na pleť, nemastný hydratačný krém.
 V poradí tretí produkt, ktorý sme mali možnosť spoznať a nachádzal sa aj v našej taštičke boli očné tiene, ktoré hýria farbami jari. Glistening horizon a Sunlight - tá prvá je trošku tmavšia s tým modrým nádychom. Druhá, ktorú som stihla už aj doma vyskúšať je paleta s bledšími odtieňmi ale zato sú skvele pigmetované. Určite ich budem rada používať a experimentovať s nimi.

A keďže sa nám už aj to leto blíži, boli nám predstavené aj rôzne opaľovacie krémy, samoopaľovacie mlieko ale aj hydratačný krém po opaľovaní. Myslím si, že to sa hodí snáď každej z nás na horúce letné dni. Po oficiálnej časti nasledovala tá, na ktorú som sa už tešila a mohli sme sa ísť občerstviť, keďže mne už trošku aj škŕkalo v bruchu - ale jedla som ráno. 
 Po nasýtení sme sa mohli zveriť do rúk šikovnej Dorotky, ktorá maľovala dievčatá. Ja som sa síce skrášliť nedala, pretože som bola dostatočne namaľovaná ale zato tie, ktoré išli do toho vyzerali úžasne. Dorotka bola veľmi šikovná a jej výsledky boli geniálne. Ohľadne všetkého vedela poradiť.
So Sajkou sme si dopriali
Musím povedať, že som stretla aj blogerky Veroniku  a Vierku, ktoré som doposiaľ poznala či už z instagramu alebo blogu. Baby boli veľmi príjemné a celú akciu sme si skvele užili. Som veľmi rada, že sa konajú aj takéto eventy, kde stretnem veľmi veľa dievčat a skoro všetky nás zaujíma to isté. Celý deň som si maximálne užila, Mary Kay ďakujem za príjemne strávené chvíle a dúfam, že sa s dievčatami čoskoro zase stretneme.  

You May Also Like

15 komentárov

  1. rada som ťa videla, i keď ja si ťa pamätám ešte z tých palaciniek, kde som ťa jedným očkom zazrela :) bolo super, a teším sa, keď sa uvidíme všetky opäť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to je skvelé, určite ste si to užili :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Blogerky, které jsi tu vypsala vůbec neznám, takže se na ně musím určitě kouknout. To jídlo, ach :-) vypadá nádherně. Pečující kosmetika mě moc nezaujala ale zato stíny jsou nádherné a určitě se po nich kouknu na netu. Věřím, že jsi si akci užila.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tenhle článek už jsem četla u dvou dalších blogerek, a vždycky na mě už z fotek dýchala skvělá atmosféra :) I z tvého článku vidím, že jste si to moc užily ♥ Moc ti to slušelo :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné fotky, určitě jste si to užily :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krsání fotky,je super, že jste měli možnost se poznat i na živo :) Krásně vám to nachystali, jmnovky musely potěšit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mňaaaam, ja síce neraňajkujem skoro nikdy, ale myslím, že by som neodolala! :D A vy baby vyzeráte tiež skvelo! Saška tebe tá biela s čiernou neskutočne idú *___*

    { n a s k l e e }

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veľmi pekné fotky - vyzerá to ako skvelo vydarená akcia! :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Fííha, to muselo byť úplne skvelé.:) a tie dobrôtky!♥

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  10. O akci jsem už četla u Verči na blogu a vypadalo to dost zajímavě. To je dobře, že jste si to užili, jelikož podle fotek to musela být paráda a to jak s jídlem, ta i s tou kosmetikou :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásne fotky :) Musela to byť skvelá akcia!

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Raňajky ste mali teda riadne bohaté a plné samých dobrôtok :) Novinky od MK vyzerajú tentokrát veľmi zaujímavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Páni musela to být skvělá událost.:) Vypadá, že sis to dost užila a to jídlo je úplná pastva pro oči. Hned bych něco ochutnala.:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Celé to vyzerá veľmi chutne a skvelo a z fotiek ide úžasná atmosféra:)
    http://thenoela.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram